Research Catalog
நாவலர் ந. மு. வேங்கடசாமி நாட்டார்
- Title
- நாவலர் ந. மு. வேங்கடசாமி நாட்டார் / பதிப்பாசிரியர் முனைவர் சா. கிருட்டினமூர்த்தி, முனைவர் ச. சிவகாமி.
- Nāvalar Na. Mu. Vēṅkaṭacāmi Nāṭṭār / patippāciriyar muṉaivar Cā. Kiruṭṭiṉamūrtti, muṉaivar Ca. Civakāmi.
- Publication
- சென்னை : உலகத் தமிழாராய்ச்சி நிறுவனம், 2004.
- Ceṉṉai : Ulakat Tamiḻārāycci Niṟuvaṉam, 2004.
Items in the Library & Off-site
Filter by
1 Item
Status | Format | Access | Call Number | Item Location |
---|---|---|---|---|
Text | Request in advance | ReCAP 12-13284 | Offsite |
Details
- Additional Authors
- கிருட்டினமூர்த்தி, சா.
- Kiruṭṭiṉamūrtti, Cā.
- சிவகாமி, ச., 1951-
- Civakāmi, Ca., 1951-
- International Institute of Tamil Studies.
- Description
- [vii], 160 p. : ill.; 22 cm.
- Summary
- Contributed papers presented at a conference on the works of Naṭukkāvēri Mu. Vēṅkaṭacāmi Nāṭṭār, 1884-1944, Tamil author and scholar; includes his brief biography.
- Series Statement
- Publication ; no. 487
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 2
- Tamiḻaṟiñar varicai ; 2
- Uniform Title
- Publication (International Institute of Tamil Studies) ; no. 487.
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 2
- Tamiḻariñar varicai ; 2.
- Alternative Title
- ந. மு. வேங்கடசாமி நாட்டார்
- Na. Mu. Vēṅkaṭacāmi Nāṭṭār
- Navalar Na. Mu. Venkatacami Nattar
- Subject
- Note
- திங்கள் (தொடர்) ஆய்வுக் கருத்தரங்கம் - தமிழறிஞர் வரிசை - 2 நாவலர் ந. மு. வேங்கடசாமி நாட்டார் (23-07-2003).
- Tiṅkaḷ (Toṭar) āyvuk karuttaraṅkam - Tamiḻaṟiñar varicai - 2 Nāvalar Na. Mu. Vēṅkaṭacāmi Nāṭṭār (23-07-2003).
- Bibliography (note)
- Includes bibliographical references.
- Language (note)
- In Tamil.
- Call Number
- ReCAP 12-13284
- LCCN
- 2004309161
- OCLC
- 60392039
- Title
- Nāvalar Na. Mu. Vēṅkaṭacāmi Nāṭṭār / patippāciriyar muṉaivar Cā. Kiruṭṭiṉamūrtti, muṉaivar Ca. Civakāmi.
- Alternate Script for Title
- நாவலர் ந. மு. வேங்கடசாமி நாட்டார் / பதிப்பாசிரியர் முனைவர் சா. கிருட்டினமூர்த்தி, முனைவர் ச. சிவகாமி.
- Imprint
- Ceṉṉai : Ulakat Tamiḻārāycci Niṟuvaṉam, 2004.
- Alternate Script for Imprint
- சென்னை : உலகத் தமிழாராய்ச்சி நிறுவனம், 2004.
- Edition
- 1st ed.
- Series
- Publication ; no. 487Tamiḻaṟiñar varicai ; 2
- Alternate Script for Series
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 2
- Series
- Publication (International Institute of Tamil Studies) ; no. 487.Tamiḻariñar varicai ; 2.
- Alternate Script for Series
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 2
- Bibliography
- Includes bibliographical references.
- Alternate Script for Note
- திங்கள் (தொடர்) ஆய்வுக் கருத்தரங்கம் - தமிழறிஞர் வரிசை - 2 நாவலர் ந. மு. வேங்கடசாமி நாட்டார் (23-07-2003).
- Language
- In Tamil.
- Added Author
- Kiruṭṭiṉamūrtti, Cā.
- Alternate Script for Added Author
- கிருட்டினமூர்த்தி, சா., ed.
- Added Author
- Civakāmi, Ca., 1951-
- Alternate Script for Added Author
- சிவகாமி, ச., 1951-
- Added Author
- International Institute of Tamil Studies.
- Research Call Number
- ReCAP 12-13284