Research Catalog

ஆராய்ச்சிப் பேரறிஞர் தி. வை. சதாசிவ பண்டாரத்தார்

Title
  • ஆராய்ச்சிப் பேரறிஞர் தி. வை. சதாசிவ பண்டாரத்தார் / பதிப்பாசிரியர் முனைவர் சா. கிருட்டிணமூர்த்தி, முனைவர் ச. சிவகாமி.
  • Ārāyccip pēraṟiñar Ti. Vai. Catāciva Paṇṭārattār / patippāciriyar muṉaivar Cā. Kiruṭṭiṇamūrtti, muṉaivar Ca. Civakāmi.
Publication
  • சென்னை : உலகத் தமிழாராய்ச்சி நிறுவனம், 2004.
  • Ceṉṉai : Ulakat Tamiḻārāycci Niṟuvaṉam, 2004.

Items in the Library & Off-site

Filter by

1 Item

StatusFormatAccessCall NumberItem Location
TextUse in library ReCAP 12-14868Schwarzman Building - General Research Room 315

Details

Additional Authors
  • கிருட்டிணமூர்த்தி, சா.
  • Kiruṭṭiṉamūrtti, Cā.
  • சிவகாமி, ச., 1951-
  • Civakāmi, Ca., 1951-
  • International Institute of Tamil Studies.
Description
[vii], 144 p.; 22 cm.
Summary
Contributed papers presented at a conference on the works of Ti. Vai. Catācivapaṇṭārattār, 1892-1960, Tamil author and scholar; includes his brief biography.
Series Statement
  • Publication ; no. 491
  • தமிழறிஞர் வரிசை ; 3
  • Tamiḻaṟiñar varicai ; 3
Uniform Title
  • Tamiḻariñar varicai ; 3.
  • Publication (International Institute of Tamil Studies) ; no. 491.
Alternative Title
  • தி. வை. சதாசிவ பண்டாரத்தார்
  • Ti. Vai. Catāciva Paṇṭārattār
  • Arayccip Perarinar Ti. Va. Cataciva Pantarattar
Subject
Catācivapaṇṭārattār, Ti. Vai., 1892-1960 > Criticism and interpretation
Note
  • திங்கள் (தொடர்) ஆய்வுக் கருத்தரங்கம் - தமிழறிஞர் வரிசை - 3 ஆராய்ச்சிப் பேரறிஞர் தி. வை. சதாசிவ பண்டாரத்தார் (23-07-2003).
  • Tiṅkaḷ (Toṭar) āyvuk karuttaraṅkam - Tamiḻaṟiñar varicai - 3 Ārāyccip pēraṟiñar Ti. Vai. Catāciva Paṇṭārattār (23-07-2003).
Bibliography (note)
  • Includes bibliographical references.
Language (note)
  • In Tamil.
Call Number
ReCAP 12-14868
LCCN
2004309164
OCLC
60392069
Title
Ārāyccip pēraṟiñar Ti. Vai. Catāciva Paṇṭārattār / patippāciriyar muṉaivar Cā. Kiruṭṭiṇamūrtti, muṉaivar Ca. Civakāmi.
Alternate Script for Title
ஆராய்ச்சிப் பேரறிஞர் தி. வை. சதாசிவ பண்டாரத்தார் / பதிப்பாசிரியர் முனைவர் சா. கிருட்டிணமூர்த்தி, முனைவர் ச. சிவகாமி.
Imprint
Ceṉṉai : Ulakat Tamiḻārāycci Niṟuvaṉam, 2004.
Alternate Script for Imprint
சென்னை : உலகத் தமிழாராய்ச்சி நிறுவனம், 2004.
Edition
Ed. 1st.
Series
Publication ; no. 491
Tamiḻaṟiñar varicai ; 3
Alternate Script for Series
தமிழறிஞர் வரிசை ; 3
Series
Tamiḻariñar varicai ; 3.
Publication (International Institute of Tamil Studies) ; no. 491.
Bibliography
Includes bibliographical references.
Alternate Script for Note
திங்கள் (தொடர்) ஆய்வுக் கருத்தரங்கம் - தமிழறிஞர் வரிசை - 3 ஆராய்ச்சிப் பேரறிஞர் தி. வை. சதாசிவ பண்டாரத்தார் (23-07-2003).
Language
In Tamil.
Added Author
Kiruṭṭiṉamūrtti, Cā.
Alternate Script for Added Author
கிருட்டிணமூர்த்தி, சா., ed.
Added Author
Civakāmi, Ca., 1951-
Alternate Script for Added Author
சிவகாமி, ச., 1951-, ed.
Added Author
International Institute of Tamil Studies.
Research Call Number
ReCAP 12-14868
View in Legacy Catalog