Research Catalog
சிவக்கவிமணி சி. கே. சுப்பிரமணிய முதலியார்
- Title
- சிவக்கவிமணி சி. கே. சுப்பிரமணிய முதலியார் / பதிப்பாசிரியர் முனைவர் சா. கிருட்டினமூர்த்தி, முனைவர் ச. சிவகாமி.
- Civakkavimaṇi Ci. Kē. Cuppiramaṇiya mutaliyār / patippāciriyar muṉaivar Cā. Kiruṭṭiṉamūrtti, muṉaivar Ca. Civakāmi.
- Publication
- சென்னை : உலகத் தமிழாராய்ச்சி நிறுவனம், 2004.
- Ceṉṉai : Ulakat Tamiḻārāycci Niṟuvaṉam, 2004.
Items in the Library & Off-site
Filter by
1 Item
Status | Format | Access | Call Number | Item Location |
---|---|---|---|---|
Available - Can be used on site. Please visit New York Public Library - Schwarzman Building to submit a request in person. | Text | Use in library | ReCAP 12-14871 | Schwarzman Building - General Research Room 315 |
Details
- Additional Authors
- கிருட்டினமூர்த்தி, சா.
- Kiruṭṭiṉamūrtti, Cā.
- சிவகாமி, ச., 1951-
- Civakāmi, Ca., 1951-
- International Institute of Tamil Studies.
- Description
- [vii], 120 p.; 22 cm.
- Summary
- Contributed papers presented at a conference on the works of C. K. Cuppiramaṇiya Mutaliyār, 1868-1961, Tamil author and scholar; includes his brief biography.
- Series Statement
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 6
- Tamiḻaṟiñar varicai ; 6
- Publication ; no. 498
- Uniform Title
- Publication (International Institute of Tamil Studies) ; no. 498.
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 6
- Tamiḻariñar varicai ; 6.
- Alternative Title
- சி. கே. சுப்பிரமணிய முதலியார்
- Ci. Kē. Cuppiramaṇiya Mutaliyār
- Ci. Ke. Cuppiramaniya Mutaliar
- Subject
- Cuppiramaṇiya Mutaliyār, C. K., 1868-1961 > Criticism and interpretation > Congresses
- Note
- திங்கள் (தொடர்) ஆய்வுக் கருத்தரங்கம் - தமிழறிஞர் வரிசை - 6 சிவக்கவிமணி சி. கே. சுப்பிரமணிய முதலியார் (25-09-2003).
- Tiṅkaḷ (Toṭar) āyvuk karuttaraṅkam - tamiḻaṟiñar varicai - 6 Civakkavimaṇi Ci. Kē. Cuppiramaṇiya Mutaliyār (25-09-2003).
- Language (note)
- In Tamil.
- Call Number
- ReCAP 12-14871
- LCCN
- 2004309165
- OCLC
- 60392079
- Title
- Civakkavimaṇi Ci. Kē. Cuppiramaṇiya mutaliyār / patippāciriyar muṉaivar Cā. Kiruṭṭiṉamūrtti, muṉaivar Ca. Civakāmi.
- Alternate Script for Title
- சிவக்கவிமணி சி. கே. சுப்பிரமணிய முதலியார் / பதிப்பாசிரியர் முனைவர் சா. கிருட்டினமூர்த்தி, முனைவர் ச. சிவகாமி.
- Imprint
- Ceṉṉai : Ulakat Tamiḻārāycci Niṟuvaṉam, 2004.
- Alternate Script for Imprint
- சென்னை : உலகத் தமிழாராய்ச்சி நிறுவனம், 2004.
- Edition
- Ed. 1st.
- Series
- Tamiḻaṟiñar varicai ; 6
- Alternate Script for Series
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 6
- Series
- Publication ; no. 498Publication (International Institute of Tamil Studies) ; no. 498.Tamiḻariñar varicai ; 6.
- Alternate Script for Series
- தமிழறிஞர் வரிசை ; 6
- Alternate Script for Note
- திங்கள் (தொடர்) ஆய்வுக் கருத்தரங்கம் - தமிழறிஞர் வரிசை - 6 சிவக்கவிமணி சி. கே. சுப்பிரமணிய முதலியார் (25-09-2003).
- Language
- In Tamil.
- Added Author
- Kiruṭṭiṉamūrtti, Cā.
- Alternate Script for Added Author
- கிருட்டினமூர்த்தி, சா.
- Added Author
- Civakāmi, Ca., 1951-
- Alternate Script for Added Author
- சிவகாமி, ச., 1951-
- Added Author
- International Institute of Tamil Studies.
- Other Form:
- Online version: Civakkavimaṇi Ci. Kē. Cuppiramaṇiya Mutaliyār. Ed. 1st. Ceṉṉai : Ulakat Tamiḻārāycci Niṟuvaṉam, 2004 (OCoLC)607176840
- Research Call Number
- ReCAP 12-14871